Agenda & Nieuws

Volgende bijeenkomst op donderdag 27 september 2018


De bijeenkomst van september staat in het teken van privacy en in het bijzonder hoe die door de komst van de sociale media onder druk komt te staan. We maken er een vrije discussie van en vragen ons af wat Facebook, Google en Apple over ons weten. Wat doen ze met die informatie? Hoe verhoudt Apple zich tot Facebook en Google? Is Apple even kwistig met onze gegevens of zijn ze beter dan de rest? Hoe erg is het dat grote Amerikaanse bedrijven van alles over ons weten? En hoe zit het met censuur: Facebook en co bepalen wat we mogen zien, lezen en weten; Twitter censureert dan weer niet.

Kortom, meer dan genoeg voer voor discussie.

Jelle zal één en ander in goede banen leiden.

Welkom dus bij Man & Muis op
donderdag 27 september, vanaf 20u00 op het gekende adres:

Freinetschool Het Trappenhuis, Lucas Munichstraat 29, in GENT.

Het Bestuur


De Man & Muis-agenda in uw Agenda


Bijeenkomsten van Man & Muis vinden plaats in Gent op de laatste donderdag van de maand, tenzij anders aangekondigd. De agenda van de bijeenkomst wordt ongeveer
één week voor de bijeenkomst gepubliceerd op deze pagina van de Man & Muis-site.

U kunt de agenda ook in uw eigen kalender in OS X of iOS bekijken door te abonneren op de Man & Muis-kalender. U kunt dit doen door op onderstaande link te klikken.

Abonneer hier op de Man & Muis-kalender.

Bijeenkomsten vinden plaats in
Gent, zie pagina Contact voor het adres, deuren om 20u00. Meer informatie over de bijeenkomsten in het algemeen vindt u op de pagina Over Man & Muis.


Man & Muis is ook steeds bereikbaar op onderstaand e-mailadres:

manenmuisoostvl@me.com