Agenda & Nieuws

Pages


Tijdens de bijeenkomst van februari richten we alle aandacht op Pages. In vergelijking met Microsoft Word heeft Pages zijn beperkingen. Tegelijk ligt de focus op de functies die je écht of regelmatig nodig hebt. Bovendien mag je de grafische kwaliteiten van Pages niet onderschatten. Dat is een van de vele aspecten van Pages die Henk Van den Fonteyne tijdens de bijeenkomst van donderdag 22 februari zal behandelen.

Behalve over Pages zelf zal Henk een paar kleine zijsprongetjes maken naar “Numbers”, “Contacten” en “Voorvertoning”. Hij zal tonen hoe je een klein boekje maakt en voorbereidt om te printen. Het resultaat hiervan zal te zien zijn tijdens de bijeenkomst.

Welkom dus op
donderdag 22 februari bij Man & Muis, op het gekende adres:

Freinetschool Het Trappenhuis, Lucas Munichstraat 29, in GENT.

Het Bestuur


De Man & Muis-agenda in uw Agenda


Bijeenkomsten van Man & Muis vinden plaats in Gent op de laatste donderdag van de maand, tenzij anders aangekondigd. De agenda van de bijeenkomst wordt ongeveer
één week voor de bijeenkomst gepubliceerd op deze pagina van de Man & Muis-site.

U kunt de agenda ook in uw eigen kalender in OS X of iOS bekijken door te abonneren op de Man & Muis-kalender. U kunt dit doen door op onderstaande link te klikken.

Abonneer hier op de Man & Muis-kalender.

Bijeenkomsten vinden plaats in
Gent, zie pagina Contact voor het adres, deuren om 20u00. Meer informatie over de bijeenkomsten in het algemeen vindt u op de pagina Over Man & Muis.


Man & Muis is ook steeds bereikbaar op onderstaand e-mailadres:

manenmuisoostvl@me.com