Agenda & Nieuws

3D beeldverwerking - Het vervolg


In februari van dit jaar hadden we een presentatie van Wim Verbeiren over de wereld van 3D. We konden kennismaken met software en technieken om fotorealistische beelden te maken zonder dat er een camera aan te pas komt. Tijdens de november-bijeenkomst gaat Wim hier verder op door. Hij zal dit doen aan de hand van 2 onderwerpen.
Wim zal in detail de virtuele fotostudio bespreken, of hoe men met 3D rendersoftware een product belicht alsof men met lampen en statieven bezig is. Een 2de onderwerp zijn high-end Photoshop-technieken uit de wereld van de professionele beeldbewerking.

Welkom dus op
30 november bij Man & Muis, op het gekende adres:

Freinetschool Het Trappenhuis, Lucas Munichstraat 29, in GENT.

Het Bestuur


De Man & Muis-agenda in uw Agenda


Bijeenkomsten van Man & Muis vinden plaats in Gent op de laatste donderdag van de maand, tenzij anders aangekondigd. De agenda van de bijeenkomst wordt ongeveer
één week voor de bijeenkomst gepubliceerd op deze pagina van de Man & Muis-site.

U kunt de agenda ook in uw eigen kalender in OS X of iOS bekijken door te abonneren op de Man & Muis-kalender. U kunt dit doen door op onderstaande link te klikken.

Abonneer hier op de Man & Muis-kalender.

Bijeenkomsten vinden plaats in
Gent, zie pagina Contact voor het adres, deuren om 20u00. Meer informatie over de bijeenkomsten in het algemeen vindt u op de pagina Over Man & Muis.


Man & Muis is ook steeds bereikbaar op onderstaand e-mailadres:

manenmuisoostvl@me.com