Agenda & Nieuws

Volgende bijeenkomst: donderdag 25 februari, online!


ONLINE BIJEENKOMST in februari 2021 - BetterTouchTool


Sinds mei 2020 zijn we begonnen met online bijeenkomsten en dat blijft nog even zo. Op
donderdag 25 februari kunt u opnieuw inloggen voor een online bijeenkomst. We bekijken dan BetterTouchTool. Dit is een bescheiden programma dat functies toevoegt aan het trackpad, de Magic Mouse, en de Touch Bar. Zo kun je aan het tikken met 3 vingers op je trackpad een toetscombinatie toekennen. Daarnaast is in BetterTouchTool uitgebreide functionaliteit ingebouwd om Finder- en programmavensters op je scherm te schikken.

Details voor het inloggen vindt u in 't Maccertje van februari
.

Welkom dus bij Man & Muis, online, op donderdag 25 februari om 20u00.


Het Bestuur


De Man & Muis-agenda in uw Agenda


Bijeenkomsten van Man & Muis vinden plaats in Gent op de laatste donderdag van de maand, tenzij anders aangekondigd. De agenda van de bijeenkomst wordt ongeveer
één week voor de bijeenkomst gepubliceerd op deze pagina van de Man & Muis-site.

U kunt de agenda ook in uw eigen kalender in macOS of iOS bekijken door te abonneren op de Man & Muis-kalender. U kunt dit doen door op onderstaande link te klikken.
Opgelet: dit is een vernieuwde link (sinds 2 dec '19). Mocht u eerder problemen ondervonden hebben, dan kunt u best opnieuw abonneren.

Abonneer hier op de Man & Muis-kalender.

Bijeenkomsten vinden plaats in
Gent, zie pagina Contact voor het adres, deuren om 20u00. Meer informatie over de bijeenkomsten in het algemeen vindt u op de pagina Over Man & Muis.


Man & Muis is ook steeds bereikbaar op onderstaand e-mailadres:

manenmuisoostvl@me.com